Aktiviteter​

Aktiviteter i Uddannelsesinitiativet

Uddannelsesinitiativet er vært for forskellige aktiviteter i samarbejde med uddannelsesinstitutioner, virksomheder og andre partnere. Der er tale om kurser, camps og workshops både med og uden ECTS, og for studerende fra mange forskellige fagområder. Derudover er vi jævnligt vært for og medarrangører af besøg, rundvisninger mv., såvel for studerende som for undervisere og forskere, der er interesserede i miljøet.

I 2022 var mere end 150 studerende og kursister på kortere eller længere besøg i og omkring Lydklyngen Lydklyngen i Struer.

Alle vores aktiviteter tager udgangspunkt i de kompetencer og faciliteter, som er tilgængelige i miljøet omkring Sound Hub Denmark, Sound Art Lab og de mange andre virksomheder og institutioner i Lydklyngen i Struer.

Kurser, camps mm. i 2023:

6 - 10. marts (uge 10) Podcast Camp i samarbejde med Nordic Podcast Academy
8 - 12. maj Hvordan udstiller man lyd? AU Modulafslutningsprojekt i Lydmiljøer og Digital Interaktion (KA i Musikvidenskab og KA i Digital design) - i samarbejde med Struer Museum
22 - 25. maj (uge 20) DMJX - Podcast for professionelle.Diplommodul i samarbejde med Nordic Podcast Academy
2 - 8 juli (uge 27) Sund Sommer - Podcastkursus på Struer Højskole i samarbejde med Nordic Podcast Academy
3 - 21. juli 2023 (uge 27 - 29) The Innovation Camp 2023 i samarbejde med AU, DTU, B&O, Harman-Samsung, Sound Hub Denmark m.fl.
7. - 18. august  (uge 32 - 33) Sounding City Summer School 2023, i samarbejde med AU, Sound Art Lab, Struer City of Sound m.fl.
26. august (uge 34) Nordic Podcast Conference i samarbejde med Nordic Podcast Academy, DRs Talenthold og Radio4s Talentlab m.fl.
6. oktober (uge 40) LYD & LÆRING Minikonference/netværksdag for lyd og læring i samarbejde med Sound Hub Denmark, Danish Sound Cluster og Sound Art Lab
16 - 20. oktober (uge 42) Podcast Camp i samarbejde med Nordic Podcast Academy
4 - 6. december (uge 49) DMJX - Podcast for Professionelle. Diplommodul i samarbejde med Nordic Podcast Academy.

Klik for mere info om The Innovation Camp

Klik for mere info om Nordic Podcast Academy

Klik for mere info om Sounding City Summerschool

Tidligere aktiviteter for studerende og kursister:

Sommerskoler og camps for universitetsstuderende

I samarbejde med flere uddannelsesinstitutioner samt lokale virksomheder og aktører, var vi i 2021, 2022 og denne sommer 2023 værter for følgende sommerkurser:

Aktiviteter i Nordic Podcast Academy

I partnerskabet Nordic Podcast Academy har vi i både 2021, 2022 & her i 2023 bl.a. afholdt